Visionare ingrediënten

Biogisten

Verzorgen en conserveren in één! Hands on Veggies vertrouwt op waardevolle natuurlijke enzymen die een goede houdbaarheid garanderen, en de huid ook voeden zonder te sensibiliseren, zoals het bij traditionele conserveermiddelen wel het geval kan zijn.

Groente

... is het hart van Hands on Veggies Green Cosmetics. De kleurrijke verscheidenheid aan groenten biedt niet alleen de voeding voor een mooi huid- en haarbeeld, maar verzorgt nu ook van buitenaf met hun schat aan voedingsstoffen. Vitaminen, antioxidanten, mineralen en vele andere voedende ingrediënten worden gebruikt in handzame groenten in hun beste vorm: als een natuurlijk bestanddeel van producten uit groenten, zoals waardevolle oliën, gist of extracten. Of het nu gaat om vochtinbrengende avocado, samentrekkende artisjok of de vitamine C-bom boerenkool: Hier kun je - al zolang er groenten bestaan - de beste verzorging vinden!

Milde suikertenside

Reinigen zachtjes de huid en het haar. Het motto is hier: Er moet schuim zijn, en zeker geen sulfaat! We hebben verfijnde combinaties van huidvriendelijke suikertensides ontwikkeld en hierover schuimen wij van vreugde!