Visionaire koppen

Denk aan wat je laat bloeien, en ga ervoor.

Visionaire koppen

Inspireer ons

Mooie dingen die onze ogen blij maken, de wereld esthetischer maken, en ons vrolijker maken

Nieuwe, duurzame concepten die dagelijks bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet

Biologische, veganistische cosmetica die al het beste van de natuur combineert

Natuurlijke, effectieve verzorging die onze huid en haar verwent zonder schade toe te brengen aan ons lichaam of onze omgeving

Onconventionele manieren om originele dingen te maken. Zo divers als deze puzzelstukjes lijken te zijn, net zo wonderbaarlijk werken ze samen als datgene, dat Hands on Veggies zo speciaal maakt.

Meet the Makers

Meet the Makers

Wanneer Nicole en Lisa de koppen bij elkaar steken, ontstaan idealistische, innovatieve organische bio-cosmetica. Dat hadden ze al aangetoond met het merk PURE SKIN FOOD. Terwijl Nicole de recepten voor de producten tot in detail uitwerkt, werkt Lisa aan het duurzame totaalconcept. Wat ze samen doen, is in overeenstemming met hun eigen hoge normen. Met minder zijn ze niet tevreden, en dat zou jij ook niet moeten zijn.

The Creative Minds

Alice en Carina putten uit hun jarenlange ervaring in de sector van de natuurlijke cosmetica. Ze weten precies wat belangrijk is en wat liefhebbers van natuurlijke cosmetica leuk vinden. Mersiha is ook verantwoordelijk voor het verbluffende ontwerp. Ze vertaalde de ideeën van het team op indrukwekkende wijze in expressieve beelden en betoverde ons met haar liefde voor detail.

Het prachtige artistieke en grafische ontwerp van de producten die we hebben te danken aan het creatieve werk van grafisch ontwerper Sabrina en schilder en tatoeëerder Carola van het creatieve studio-decasa. Met veel enthousiasme en een gevoel voor kleur en vorm gaven de twee onze gemeenschappelijke baby een charmant gezicht. Dus elk product werd een kunstwerk. Laat haar je badrand versieren.