Zero Waste shoppen: Herbruikbare groentenetten

Wij houden van groente! Natuurlijk niet alleen in onze cosmeticaproducten, maar ook om te eten. Bovendien houden wij van ons milieu en willen wij afval vermijden waar mogelijk.

Om deze reden hebben wij voor onze cosmetica iets erg bijzonders bedacht. In plaats van de normale wegwerpverpakking hebben wij gekozen voor een praktische katoenen buidel. Waarom wij die buidel zo praktisch vinden?

  • Je kan het netje veelzijdig gebruiken, bijvoorbeeld voor cosmetica, om kleine dingen in te bewaren, of als vervanging voor de plastic tassen bij de boodschappen.
  • De lichte buidel is gemaakt van katoen en daarom wasbaar. Je kan groente of fruit ook direct in de buidel in de koelkast leggen.
  • In tegenstelling tot plastic tassen ontwikkelt schimmel zich niet zo snel, omdat ze luchtdoorlatend zijn.
  • Bij het kopen van groente bespaar je de verpakking en met je nieuwe groentenetje heb je ook geen plastic zak meer nodig!

Klinkt goed, toch?

Met de Travel Size Set krijg je gratis het kleine katoenen zakje. Deze is geschikt voor noten, cherrytomaatjes, champignons, citroenen en al het andere kleine goed. De grote zak ontvang je gratis bij een set met 3 producten naar keuze. Perfect voor grotere hoeveelheden of grotere groenten of fruit. Je kunt het eenvoudig mee naar huis nemen en bewaren!

Ben jij al goed uitgerust voor je volgende bezoek aan de markt of de verpakkingsvrije supermarkt? Nee? Binnenkort wel!

PS: Die sets met praktische buidels zijn natuurlijk ook heel geschikt als cadeau voor de milieubewuste medemens :)

Daarbij bevelen wij aan