Tips & trucs voor meer volume

Of je nu van nature dun en fijn haar hebt, of dat het komt door het vochtige weer in de herfst, met een paar simpele stappen en de juiste producten haal je het meeste uit je haar!

Shampoo & conditioner - minder is meer!

Zorg er eerst voor dat je de juiste producten gebruikt voor jouw haar- of hoofdhuidtype. Speciale volume shampoos, zoals onze biologische extra volume shampoo met chili & bloedsinaasappel, geven voller haar door het gebruik van effectieve ingrediënten. Voor meer volume voegen we bijvoorbeeld witte klei toe aan onze shampoo. Maar de peper heeft ook een vitaliserend effect op de hoofdhuid en helpt bij het opnemen van voedingsstoffen. Dit versterkt haar en hoofdhuid op de lange termijn en bevordert de haargroei.

Als je conditioner op fijn haar gebruikt, moet je zuinig zijn: geef het slechts een kleine hoeveelheid in je hand en verdeel het alleen over de lengtes van je haar! We hebben daar sowieso intensievere zorg nodig...

Gebruik een kleine hoeveelheid effectieve producten en gebruik niet te veel producten tegelijk of achter elkaar, want ook dat maakt het haar plat.

Onze tips voor meer volume:

  1. Föhnen: Het is beter om je haar op een lage temperatuur te drogen dan heet, zo houdt het het volume beter vast
  2. Luchtdrogen: half föhnen - half drogen aan de lucht of zelfs helemaal aan de lucht laten drogen, dit geeft niet alleen meer volume, maar is ook gezonder voor je haar en hoofdhuid!
  3. Spray altijd leave-in conditioner & haarlak eerst in je handen en verdeel ze dan in het haar in plaats van ze direct in het haar te sprayen
  4. Na het wassen en drogen van je haar nog een keer over je hoofd schudden en niet meer borstelen!
  5. Als je je haar nog niet wilt wassen, kan een droogshampoo ook helpen om de wortels op te frissen - bij voorkeur in poedervorm
  6. Als de luchtvochtigheid hoog is, zakt het haar weer snel in, en hoeden en fietshelmen zijn hier helaas ook niet handig - een praktische spray voor onderweg zal je kapsel snel opfrissen!

Ons dreamteam voor maximaal volume

We houden van onze biologische haargroeishampoo met knoflook en cafeïne - zelfs de meest vermoeide mensen worden er wakker van! Het uitgekiende complex van actieve ingrediënten versterkt de haarwortels en versterkt het haar. Geef je kapsel meer volheid!

De kers op de taart is onze populaire biologische zeezout haarspray . We hebben het ontwikkeld omdat we de zee en het gevoel van zout water in ons haar missen. De praktische spray met echt zeezout geeft je haar textuur en meer grip. Je kunt ze beter stylen en ze zakken niet zo snel in.

Spray een beetje ondersteboven in de lengtes of in je handen en verdeel het gelijkmatig. Laat het haar daarna aan de lucht drogen voor een beter effect. Neem de zeezout haarlak voor een snelle verfrissing onderweg!

Volg onze tips, gebruik onze producten en geniet van maximaal volume en volle haardos!

Daarbij bevelen wij aan