Stay fresh ...and natural!

Biologische deodorant zonder compromissen!

Toegegeven, er is de afgelopen jaren al behoorlijk wat bewustwording geweest en de meesten van ons hebben waarschijnlijk wel gehoord van het feit dat het beste is om deodorant te kopen "zonder aluminiumzouten". Maar wat betekent dat eigenlijk of is het gewoon een nieuwe marketingterm die niet echt recht doet aan het onderwerp?

Veel in de handel verkrijgbare deodorants bevatten een grote verscheidenheid aan stoffen die we in ieder geval niet onder onze oksels willen smeren of spuiten. Het is op dit moment niet nodig om in detail te treden over hun effect op onze gezondheid, omdat het voor ons voldoende als een stof als "twijfelachtig" wordt beschouwd en er alleen een mogelijk risico is voor u en uw lichaam. We gebruiken dergelijke ingrediënten dan niet uit overtuiging.

Daarom bevatten onze deodorants geen:

  • alcohol
  • aluminium
  • parabenen
  • of andere synthetische conserveermiddelen

Kent u het gevoel van sommige deodorants wanneer u ze op een pas geschoren huid gebruikt? Ja precies - auw! Dit ongemakkelijke gevoel is genoeg voor ons om te weten dat er iets mis is. Daarom bevatten onze producten alleen natuurlijke en effectieve ingrediënten die goed zijn voor ons lichaam!

Het punt is - zweten is gezond! Het is bijvoorbeeld een volkomen normale reactie om het lichaam af te koelen. Een anti-transpirant deodorant verstopt letterlijk de poriën zodat er geen zweet meer ontstaat - dit helpt tegen onaangename vlekken, maar het is niet gezond.

Onze deodorants voorkomen niet dat je gaat zweten, maar neutraliseren onaangename geurtjes en voorkomen dat ze zich ontwikkelen. Als het effect verdwijnt, breng dan gewoon opnieuw aan en klaar. We gebruiken een combinatie van biologische fermentatie en essentiële oliën - en dat zorgt ook nog eens voor je huid!

Daarbij bevelen wij aan