Hallo wereld! Verhalen uit het leven van een nieuw cosmeticalabel

Lang, erg lang hebben wij aan onze nieuwe cosmeticalijn gewerkt en we hebben heel veel tijd, werk en passie aan dit onderwerp besteed. Nu zijn we erg trots om de vruchten van ons werk aan jou te presenteren!

Maar zoals zo vaak, was het bij ons ook zo dat het de eerste keer niet helemaal perfect is gelopen. De implementatie heeft nieuwe verrassingen opgeleverd die niet te voorzien waren. Daarom schrijven we ook over onze ervaringen hier, omdat we ze graag willen delen en op een transparante manier willen presenteren.

We zijn op zoek geweest naar de meest voedzame, natuurlijke ingrediënten, werkten formules uit waar we zonder synthetische conserveermiddelen kunnen. Testten en verbeterden duurzame verpakkingen met een prachtig ontwerp, en op een bepaald moment was het eindelijk tijd om de productie te starten. De vreugde om de eerste eindproducten in handen te hebben was onbeschrijflijk. Tegelijkertijd kwamen we echter ook te weten welke fouten zijn binnengeslopen. We zijn allemaal mensen en waar gehakt wordt vallen spaanders. We nemen ze als een kans om te verbeteren en ontwikkelen en in de tussentijd hopen we dat je ons de kleine dingetjes niet zo erg kwalijk neemt.

Het was voor ons erg belangrijk dat onze shampoos en douchegels, naast het gewenste verzorgingseffect, ook erg goed schuimen, gemakkelijk te doseren en effectief zijn. Wij willen alleen maar zeggen: Wij zijn hier met vlag en wimpel in geslaagd. Echter is bij twee van onze shampoos de consistentie een beetje ondergeschikt geraakt. Ze zijn geweldig om te verspreiden, ze ruiken heerlijk en schuimen meer dan dat we ooit bij andere cosmetische shampoos hebben gezien. Je moet de tube alleen niet rechtop houden en openen zonder de hand er onder te houden, anders is de shampoo misschien een beetje te snel. Wij beloven dat wij het de volgende keer nog iets stropiger zullen maken! Laat je in de tussentijd betoveren door het effect en de geur, en vergeef ons alsjeblieft de niet altijd helemaal perfecte consistentie voor de eerste.

De volgende verrassing kwam van een verkeerde instelling van de vulmachine. De houdbaarheidsdatum is een beetje verschoven geraakt op de voorkant van de tubes. Gelukkig is het maar een klein schoonheidsfoutje die ons hopelijk meer stoort dan jou. Eigenlijk staat het best goed.

Natuurlijk kijken we erg uit naar je feedback en inbreng! Constructieve kritiek is altijd welkom. Stilstand is niet ons ding, zo leggen wij stap voor stap de perfecte moestuin aan.

Daarbij bevelen wij aan